Cigrons amb espinacs i ou dur

Les llegums sempre són una bona opció pel tupper: amb un plat únic sacien la gana, són equilibrades i necessàries a nivell dietètic i a més queden bé quan s’escalfen en microones. Aquesta setmana vaig optar per oferir a les meues companyes uns Cigrons amb espinacs i ou dur. Aquí va la recepta…

Ingredients (per a 5 persones): 

2 pots de cigrons en conserva, 2 cebes tendres, 150 grams de pernil en daus, 3 ous bullits, 300 grams d’espinacs, sal, oli.

Preparació: 

Si tenim una bossa d’espinacs ja rentats (que és el més pràctic), només els hem de posar a bullir amb una mica d’aigua durant un parell de minuts,  escórrer-los bé per que no queden aigualits, i reservar-los. D’una altra banda bullim els ous, els pelem, els tallem a trossets petits i els apartem.

Daurem les dues cebes tendres amb una mica d’oli (tallades a dauets petits o en juliana molt fina, com vulgueu). A continuació, hi posem el pernil. Deixem que es barregen els gustos una mica, i afegim els cigrons (prèviament rentats amb aigua i escorreguts!!). Quan tot ha agafat ja oloreta i gust de conjunt, hi aboquem els espinacs i ho remenem tot.  El plat s’acaba afegint l’ou dur a trossets. Bon profit!

NOTA:  Compte amb la sal, ja que els espinacs són bastant salats i el pernil també…

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: