Pastís de carn

Ingredients (per a 4 persones):

Oli d’oliva, 1 ceba, 500 grams de carn picada (30o vedella + 200 porc), 5 tomates naturals o bé un pot en conserva, sal, sucre, 3 patates (mitjanes), formatge ratllat .

Preparació:

Sofregir la ceba lentament fins que estigue daurada i afegir la carn picada. Quan ja està tot ben rosadet, afegim les tomates pelades i talladetes a trossets petits (picat amb la forquilla si és tomata en conserva natural), li posem sal i sucre (per treure l’acidesa de la tomata). Ho deixem un ratet, fent xup-xup, i quan vegem que ha agafat consistència i s’ha evaporat el líquid de la tomata, ho apaguem. D’una altra banda, fem puré de patata (bollim les patates amb sal, les escorrem, afegim mantega i ho batem amb la mini-pimer o amb forquilla, a gust del consumidor, i corregim de sal). A continuació muntem en un font: una capa de sofregit de carn, una de puré de patata, hi posem el formatge ratllat per damunt, i ho gratinem 5 o 6 minuts al forn a tope (fins que vegem que està ja fos, i fa bona pinta…).

Aquest pastís de carn queda molt bé escalfat al microones, i acompanyat d’una bona amanida és l’opció perfecta per un bon dinar de tupper. Avui ho hem dinat amb les companyes del programa!! Mmmm…

Anuncis

Etiquetes: ,

2 responses to “Pastís de carn”

  1. L'hora del tupper says :

    Quina bona pinta! Com no hi havia pensat en fer-lo????

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: