Noodles amb verdures i gyoza

M’encanta el menjar oriental, així que aquesta setmana he decidit fer un tupper asiàtic amb nivell de dificultat zero, composat per uns ‘noodles’ amb verdures i unes ‘gyoza’ o empanadilles orientals de pasta d’arròs, que he comprat ja fetes a la parada ‘MIDORI’ del Mercat de l’Abaceria (Gràcia), a la qual dedicaré més endavant un altre comentari.

Per fer els ‘noodles’:

Ingredients (per a 5 persones): 

Fideus xinesos prims, verdures al gust (jo vaig fer servir una albergínia, una ceba i tres pastanagues), oli, sal, i salsa de soja.

Elaboració:

És tan senzill com, d’una banda, bullir aigua i quan està bullint, apagar el foc i posar-hi els fideus. Ho deixem dos minuts (en funció de les instruccions de cada marca de fideus), i ho escorrem.

D’una altra banda, saltem (amb poc oli i poca sal) amb el foc a tope totes les verdures tallades ben fines (amb mandolina, i compte amb els vostres dits!) separadament, en l’ordre que vulgueu. Un cop les tenim totes saltades, les afegim als fideus, li tirem un bon raig de salsa de soja (al gust de cadascú), i llestos!
Aquest és el resultat… (el potet és la salsa per a les gyoza)
Anuncis

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: