Els meus favorits del KIBUKA

No sempre un bloc ha de servir per descobrir llocs acabats d’obrir. També vull lloar establiments que m’agraden.  Els  ‘Kibuka’ de Gràcia  són uns d’ells (tant el del carrer Goya com el de Verdi). Sempre són una bona tria per menjar japonès a preu assequible i sense complicacions.

Del Kibuka el plat que recomano de totes totes és el Tataki Uramaki: un maki amb alvocat, tonyina i llagostí rebossat a l’interior. Sempre és bo, però hi ha dies que tenen especialment encertat el punt de l’arròs i el llagostí fa poca estona que s’ha fregit. Si enganxeu un d’aquests dies, és sensacional.

Hi ha dos clàssics que també demano sempre: l’Amanida d’algues amb salsa de miso i  la Sopa de miso, molt reconfortant sobretot a l’hivern, gustosa.

El  Cebiche en plat també l’encerten molt: peix blanc marinat amb llima i coriandre, típic peruà i assumit pels japonesos.

I un dels que vaig descobrir fa poc: el Nigiri amb foie! Normalment el passen al final de l’àpat, per acabar, abans de les postres, per la contundència del seu sabor. El treuen calent, amb una mica de sal gruixuda a sobre… mmm… És com una nota de gust contundent, al final d’uns quants plats lleugers.

Si encara no heu anat mai al Kibuka, sapigueu que al del carrer Goya ja obren cuina ininterrompudament, per tant si aneu fora de les hores punta, serà fàcil trobar taula. Al de Verdi, per contra, cal reservar i sempre està ple. Ara també teniu la versió Fast Kibuka, de menjar per emportar i servei a domicili per compres superiors a 25 euros, però no us el recomano perquè acaba sent igual de car que menjar al restaurant i no tenen la mateixa oferta. Són els meus japonesos populars favorits.

Preu aprox per persona: 20 – 25 euros (en cas de gran festival, poseu-n’hi 30).  Menú per grups!! (et fan una mena de degustació)

KIBUKA GOYA: C/ Goya, 9. Barcelona. 932 378 994

KIBUKA VERDI:  C/ Verdi, 64. Barcelona. 934 15 92 17

FAST KIBUKA: C/ Torrent de l’Olla, 23. Barcelona. 933 68 30 47

Anuncis

Etiquetes: , , , , , ,

2 responses to “Els meus favorits del KIBUKA”

  1. David says :

    Ostres, realment fa una pinta diferent al japonesos clàssics, però quina pinta!!! Bones fotos…

  2. Victor says :

    El niguiri de foie del Kibuka es ES-PEC-TA-CU-LAR!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: