Ravalejant… La Perla de Oro

Formatges, embotits, patés, ostres, entrepans i fins i tot un menú de migdia es pot menjar a La Perlade Oro, un minúscul establiment al Raval de Barcelona amb aires catalano-franceses i aspecte a mig camí entre una xarcuteria i una taverna (fusió de conceptes que ara està tan de moda a la capital catalana). Pernils penjats del sostre, rasts d’alls, ampolles de vi, conserves ordenades en prestatges, la màquina de tallar embotits, tamborets i carretells de fusta i pissarres on s’explica l’0ferta, decoren el local. Si no vaig errada, es tracta d’un antic colmado de l’any 1939 que des de l’any 2007 és propietat del francès Julien Gautier.

Jo hi vaig anar a parar amb un grup d’amigues, un dia d’indecisió que voltàvem pel centre, al vespre. Aquesta és una bona hora per poder aprofitar l’oferta de canya o copa de vi amb dos pintxos, per només dos euros. En el nostre cas vam tastar un petits entrepanets calents de formatge i verdures, unes llesques de pa amb formatge i oli d’oliva i unes altres amb lacón i samfaina. Vam allargar la xerrada, i per arrodonir el sopar vam fer una rillete d’oca (una mena de paté), una taula d’embotits ibèrics i una altra de formatges.

L’atenció va ser correcta, però ens va estranyar el moment en què vam demanar el compte i el cambrer ens va anunciar la xifra ‘de viva veu’, sense el tiquet -que lògicament vam demanar-. En repassar-lo, allò no acabava de coincidir amb el que havíem menjat i va resultar que ens estaven cobrant 8 euros de més! Estrany que no et donin tiquet i que quan el demanes, t’hagen inflat el preu.

En conclusió: recomano el lloc, no està gens malament el menjar, ni l’ambient, ni el tracte. Demaneu el compte i repasseu-lo!

La Perla de Oro. Carrer La Unió, 34.

Horari: de dilluns a dissabte de 8:30 a 16:00 i de 18:30 a 22:00h

Preus: 10-15 euros.

Advertisements

One response to “Ravalejant… La Perla de Oro”

  1. Lluís says :

    Realment espectacular! Pel nom primer no l’havia reconegut. M’hi porta de vegades la Laia, és punt de peregrinació de gent del diari, que hi cau a prop, i l’anomenen “la bodegueta”. Molt recomanable l’entrepà de pernil de “recebo”, entre tantes i tantes coses!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: