Combinació perfecta de dos posts!

En un post anterior us parlava de la recepta familiar de les mandonguilles (o ‘mondonguilles’). Uns dies després d’haver-ne cuinat la primera remesa de la temporada, vaig treure del congelador el darrer tupper de ració doble i el dia que les anava a menjar l’atzar va fer que passés per davant del “Taller de Pasta” del carrer Bruc que us comentava ahir… Se’m va encendre la llumeta: era l’oportunitat perfecta per combinar uns papardelle amb les meues boletes de carn i salsa de tomàquet. El resultat, com diria un periodista català molt conegut… excels!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: