El llibre d’El Celler! El libro de El Celler!

Ja el tenim aquí. Després de molts mesos de treball, ja podeu comprar a través d’Internet (aquí) el llibre d’El Celler de Can Roca, que a la primavera arribarà a les llibreries.

És una satisfacció molt gran haver-hi col·laborat i per això vull agrair la confiança de Librooks i dels germans Roca. Treballar (encara que breus estones) amb aquests tres grans cracks de la gastronomia ha estat tot un gust, per la senzillesa i l’amabilitat que els caracteritzen i per tot el que saben del seu ofici.  Quan el Joan et parla de la seva història o del record d’un plat d’infantesa ho fa d’una manera tan encisadora que quedes embadalida. Quan el Josep fa una de les seves explicacions sobre el món del vi t’adones que segurament hi ha poca gent al món que en sàpiga tant com ell. Quan el Jordi t’al·lucina amb una de les seves juguesques dolces penses que està boig, però que la bogeria encomanadissa també ha estat molt important en l’èxit del trio.  Són una família especial i han aconseguit arribar al més alt perquè treballen de valent i perquè s’ho mereixen.

Si sou de la gastronomia, us recomano el llibre. I si no ho sou, també. Perquè està ben fet, perquè s’hi expliquen coses que mai no s’han explicat de la història dels germans i del restaurant, perquè té unes fotografies brutals… i perquè és el LLIBRE amb majúscules del segon millor restaurant del món.

EL CELLER OK

Ya lo tenemos aquí. Después de muchos meses de trabajo, ya podéis comprar a través de Internet (aquí) el libro de El Celler de Can Roca, que en primavera llegará a las librerías. 

Es una satisfacción muy grande haber colaborado en su redacción y por eso quiero agradecer la confianza de Librooks y de los hermanos Roca. Trabajar (aunque breves ratos) con estos tres grandes cracks de la gastronomía ha sido todo un placer, por su sencillez y la amabilidad que los caracteriza y también por todo lo que saben de su oficio. Cuando Joan te habla de su historia o del recuerdo de un plato de infancia lo hace de una forma tan hechizadora que te deja boquiabierta. Cuando Josep hace una de sus explicaciones sobre el mundo del vino te das cuenta de que seguramente hay poca gente en el mundo que sepa de esto tanto como él. Cuando Jordi te alucina con una de sus jugarretas dulces piensas que está loco, pero que su locura pegadiza también ha sido muy importante para el éxito del trío. Son una familia especial y han conseguido llegar a lo más alto porque trabajan a conciencia y se lo merecen.

Si sois de la gastronomía, os recomiendo el libro.Y si no lo sois, también. Porque está bien hecho, porque se explican cosas que nunca hasta ahora se habían contado sobre la historia de los hermanos y del restaurante, porque tiene unas fotografías brutales… y porque es el LIBRO en mayúsculas del segundo mejor restaurante del mundo.

Anuncis

Etiquetes:

2 responses to “El llibre d’El Celler! El libro de El Celler!”

  1. David says :

    Ostres, has participat en el llibre??!!! Wow!!

    • tramussosdafrica says :

      Sí, David, he tingut l’oportunitat de col·laborar en la redacció i ha estat un plaer. Són un equip magnífic, i Librooks, la petita editorial que l’ha confeccionat, ha fet un treball impressionant. No és perquè siguin amics meus, és que és veritat, han currat molt, al costat dels germans Roca, i es nota molt en el resultat final. Només els puc dir gràcies des d’aquí. Si el llegeixes (comprat o no) ja veuràs com em dones la raó.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: