Espárragos blancos con huevo escalfado y jamón

He de decir que en ocasiones Garbo me sigue sorprendiendo. Siendo espía de altas esferas gastronómicas, sólo faltaría… Las cenas rápidas son uno de sus fuertes y la combinación de los ingredientes que haya en la nevera, otro. Esta vez teníamos unos espárragos blancos frescos y pocas opciones para acompañarlos. Como los huevos nunca faltan en casa, siempre son un recurso fácil. Aunque he decir que la idea de la combinación no me entusiasmó, el resultado final, con unos dados minis de jamón, fue magnífico.

ESPARRECS 003

La preparación: cortáis las puntas de los espárragos, las peláis un poco y las cocéis unos 6 o 7 minutos en agua hirviendo. Escalfáis un huevo (sin cáscara mejor) y lo presentáis montado en un plato, sobre los espárragos. Es importante que el huevo esté en agua hirviendo sólo unos 3 minutos. Un truco para que la  clara no se esparza  en forma de hilos en el agua hirviendo es añadir en la ebullición un chorrito de vinagre, además de la sal. También puede funcionar remover el agua en círculos con una cuchara de madera, una vez hemos echado el huevo.

Por encima le echáis los dados de jamón salteados y un chorrito de aceite de oliva crudo, de buena calidad. En el momento de comerlo la yema del huevo explota, se liga con el aceite y crea una salsa riquísima.

Anuncis

Etiquetes: , , ,

5 responses to “Espárragos blancos con huevo escalfado y jamón”

  1. ana maria says :

    Hmmmmmm… m’encanten les teves receptes :-))

  2. ana maria says :

    Hmmm… m’encanten les teves receptes 🙂

  3. ana maria says :

    comque no l’havía vist, l’he repetit i no sé com borrar-lo… 😦

  4. Carles Vicente says :

    Hola Rosanna,

    Hem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar http://www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 37.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.

    A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.000 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!

    Lestevesreceptes.cat forma part del segon portal de receptes més important del món, amb presència a 37 països diferents. Tenim pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres.

    Vols formar part d’aquesta gran familia?

    Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!

    Carles Vicente
    Lestevesreceptes.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: