PUNT G: gastronomia popular, al VERSIÓ ESTIU

Primer de tot: Gràcies Emma Aixalà. Gràcies moltes vegades seguides. Per haver acceptat amb una il·lusió immensa, sense reserves i sense condicions, cedir-me 30 minuts setmanals del teu programa, Versió Estiu a RAC1, per a parlar de menjars, una de les meues aficions i passions des de fa ja uns anys.

He pensat que una bona manera d’ampliar el que comento a ‘EL PUNT G’, (títol que va idear l’Emma per a la secció) és explicar ací, a Tramussos, els detalls que queden ‘a l’aire’. La primera entrega, emesa ahir dimarts 23 de JULIOL, la podeu tornar a escoltar ací…

http://rac1.org/versio/blog/el-punt-g-menjar-a-casa-destrangers/

La sintonia, que no va acabar de sonar bé a l’inici, és ‘ANGRY BIRDS’, una versió de la musiqueta del videojoc que han fet ‘Pomplamoose’ (“pomelo”) una parella de californians embogits que m’encanten. Fan versions de tot tipus… El vídeo del meu tema:

Vaig començar parlant d’Eatwith, una de les webs on ens podem posar en contacte amb gent de tot el món que ofereix dinars o sopars a casa seva, per un mòdic preu, per tal de donar a conèixer la gastronomia i la gent de la ciutat. Us deixo l’enllaç.

eatwith

Segon tema: el Restaurant Shangai de Figueres, propietat dels pares de DÍDAC LEE, directiu del Futbol Club Barcelona, i el primer que es va obrir a les comarques de Girona, fa 40 anys. El Fermí Lee, tiet del Dídac, m’ha enviat fotos de la carta! Aquí les afegeixo, perquè pogueu consultar els preus i plats més a fons…

CARTA SHANGAI 1

CARTA SHANGAI 2

CARTA SHANGAI 3

CARTA SHANGAI 4

El menú degustació són 20€! No puc opinar dels plats perquè encara no els he tastat. Però quan puga fer-ho asseguro comentari!

I abans d’acabar, un llibre freak, pràctic, sorprenent i inclassificable: ‘COCINAR CON EL LAVAVAJILLAS’ de Lisa Casali, una blogger italiana, molt crack, que ha inventat un mètode de cocció casolà per imitar la cuina a baixa temperatura que fan als restaurants de nivell. Com? Sí, amb el rentaplats.

lavavajillasFins la setmana que ve!

“EL PUNT G”

VERSIÓ ESTIU

CADA DIMARTS, DURANT 6 SETMANES, A LES 17:05

RAC1

Advertisements

Etiquetes: , ,

3 responses to “PUNT G: gastronomia popular, al VERSIÓ ESTIU”

  1. maddieblue says :

    Felicitats per la secció!!!

  2. Emma says :

    Rous !!!!!! Moltes gràcies “seguides” a tu !!! És un plaer tenir-te cada setmana al meu costat… no a la redacció, no… A L’ESTUDI 1 DE RAC 1 😉
    Enhorabona per la secció, reina !!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: