Punt G, 27 d’agost. El menjar del 1714 i les recomanacions d’alguns intrusos gourmets

Més val tard que mai… A l’última secció de la temporada del Versió Estiu, el 27 d’agost (aquí la podeu recuperar), vaig explicar 4 curiositats sobre el que es menjava a Catalunya el 1714, és a dir, en ple segle XVIII. En vaig parlar amb JAUME FÀBREGA, professor de Gastronomia i Enologia a l’Escola de Turisme de la Universitat Autònoma de Barcelona, historiador i expert en cuina catalana. És autor de 65 llibres i aquest any ha publicat “CUINA MONÀSTICA”, “LA CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA” i L’ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA”.

A més, vaig recollir les recomanacions d’alguna gent que segurament coneixeu… On va a sopar l’Homo APM? Què li agrada menjar a Sergi Belbel? A quin restaurant podeu trobar a Thaïs Villas, quan és a Barcelona?

Final de les entregues radiofòniques. Espero poder tornar a explorar el PUNT G molt prompte…

Anuncis

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: