El Convidat: Xavier Sala i Martín i les Costelles de Conill de la Bodega Sepúlveda

No les he menjat… però ai, quines ganes! I com jo, tanta gent que va veure dilluns El Convidat a TV3 i en Xavier Sala i Martín cuinant-les. Les costelletes de conill que vem veure al programa, pel que el senyor dels números ha explicat a El Món a RAC1, són una de les especialitats de la Bodega Sepúlveda (restaurant freqüentat per ex directius i ex entrenadors del Barça). Semblen una autèntica delícia…

No em penso quedar amb les ganes de tenir la recepta completa. Així que he investigat, he parlat amb el senyor Josep Solà i Farràs, propietari de la Bodega Sepúlveda i m’ha “xivat”, per a tots vosaltres, la recepta de les ja mítiques COSTELLETES DE CONILL! Preneu nota…

Ingredients (per 1 persona): Oli d’oliva verge, 2 alls laminat, bitxo, 150 gr. de costelletes de conill, conyac, sal o julivert.

Elaboració: Es posa oli a la paella, i s’hi afegeixen els alls tallats de dalt a baix en làmines ben fines. Quan es comença a daurar, hi tirem les cosetelles salades prèviament. Si no volem que l’all amarguegi, el podem retirar. A continuació, hi afegim el bitxo tallat o sencer (al gust). Anem tombant les costelles, i quan estan enrossides, hi posem un raig de conyac (com 2 o 3 cullerades soperes) i ho encenem, per flambejar-ho. Al final, hi donem un toc de julivert picat.  Les podem acompanyar amb rovellons, o patata bullida, oberta pel mig amb oli.

Jo no les he fet encara, però a ONFAN (xarxa social gastronòmica), he trobat aquesta imatge…

SEPULVEDA

Etiquetes: , , , ,

1 responses to “El Convidat: Xavier Sala i Martín i les Costelles de Conill de la Bodega Sepúlveda”

  1. Robert Saborido says :

    Se’m fa la boca aigua! Provaré la recepta, gràcies per compartir-la!

    Robert (The Rossinis)

Deixa un comentari