Fet a casa

fet a casaQue fer-se el pa i la cervesa a casa està de moda és una evidència. El DiY, o Do it Yourself, s’imposa com a tendència sorgida amb èxit de la crisi i fins i tot protagonitza fires amb milers de visitants. Ara bé, us imagineu, per exemple, fer-li les gominoles i els xiclets als vostres fills? Enyoreu la iogurtera que als anys 80 es va posar de moda i després va quedar arraconada al final de l’armari? La periodista Laura Conde acaba de publicar el llibre “Fet a casa” (Ara Llibres), no apte per a mandrosos, però molt engrescador per a tots aquells que gaudiu del temps lliure a la cuina. Ens assegura la Laura (o el màrqueting de l’editorial) que no ens caldrà tornar a comprar al súper. Jo no diria tant, però sí que us ensenyarà a fer a casa tot tipus de begudes i menjars diversos: iogurts, cupcakes, bocabits, escabetxos, olis, llets vegetals (ara que la de vaca ha quedat desterrada de la nevera)… Bones idees, sense dubte, en temps de crisi. Ara només caldrà trobar temps per posar-les a la pràctica. Difícil, però no impossible.

Anuncis

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: